Bytter klubb for 2014-sesongen

De tre siste årene har jeg studert idrett ved Høgskolen i Lillehammer. Det var derfor helt naturlig for meg å være en del av LCK og tilknyttet det lokale treningsmiljøet. Samhold, fellestreninger og samkjøring til ritt er så mye greiere når man sykler i den samme drakta. I tillegg fungerer man som forbilde og rollemodell for yngre utøvere.

Men fra sommeren av flyttet jeg til Oslo for å fullføre siste delen av Krigsskolen for så å flytte til Kolsås i Bærum og jobbe som idrettsoffiser i Gardeleiren på Røa over nyttår. Her blir jeg værende en del år fremover og det er av samme grunn som jeg nevnte ovenfor helt naturlig for meg å oppsøke det lokale sykkelmiljøet.

Det mest nærliggende blir da Bærum og Omegn Cykleklubb, og da denne klubben i tillegg er et medlem av Merida-familien er valget ganske enkelt. Jeg ønsker å bidra til å utvikle og bevare ungdommen i idretten og gi av min kunnskap og erfaring tilbake til miljøet. I tillegg kommer jeg selvsagt til å ha fokus mot maratonrittene i den kommende sesongen.

643881_368780579876439_1275633626_n

Første mulighet til å teste den nye BOC-drakta skikkelig blir Andalucia Bike Race i slutten av februar. CompuTrainer-rulla går varm i kjelleren og formen er stigende. Nedtellingen er godt i gang 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.