Fornyet samarbeid med Merida

 

Kroppen trenger hvile og rittsesongen er over for min del for i år. De siste fem sesongene har jeg drevet meg selv ganske hardt og ikke hatt så tett oppfølgning som jeg har hatt behov for. Min nye trener har sammen med legen umiddelbart satt på bremsen og jeg hviler nå som best jeg kan for å komme i balanse til en ny sesong.

Merida har stått ved min side i alle disse årene og i går feiret jeg bursdagen min med å fornye samarbeidet med Merida også for neste sesong. Jeg kommer dermed til å fortsette som ambassadør og instruktør for Merida Grassroot og glede meg over å sykle på et av verdens ledende sykkelmerker nok et år.

11225232_10155881732545271_3394721483355582434_o

Syklene er allerede bestilt og 2016 er “the year of full suspension”. De tyske Merida-ingeniørene har gjenskapt legenden NINTEY-SIX og dette er leketøyet jeg skal dele oppturene med neste år. Torsdag 17. september samles neste års Grassroot-gjeng hos Merida for årets første samling og en kikk på neste års utstyr.

11731577_10155881717805271_3175313862402731904_o

Neste helg reiser jeg oppover til Drevsjø og Femunden til sesongavslutningen i NC maraton sammen med min gode kamerat Thomas Engelsgjerd, som også leder norgescupen sammenlagt. Dette er NM-løypa for neste år, så får se om jeg kanskje tar meg en rolig tur gjennom selv og kikker på løypa.

Deretter er det en rolig oppstart med styrketrening før vi drar på vår årlige tur til sykkelparadis – Roc d’ Azur – langs den franske rivieraen. Planen var opprinnelig at jeg skulle avslutte sesongen med Roc Marathon, men slik blir det nok ikke. Jeg tar med Ninety-Nine fulldemperen og går heller for flytstier og kos uten tidsjag.

Så, ja – jeg fortsetter mitt gode samarbeid med Merida nok et år og er utrolig fornøyd med det 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.