Gjennomkjøring

Dagen før dagen – Etter mitt første gjensyn med nyesykkelen kunne jeg raskt konstatere at den fortsatt er like grom og at hjulene jeg la om til slangeløst i går fortsatt holdt på lufta. Et betryggende syn. I går regna det på slutten og det ble sleipt med Racing Ralph, men i dag som jeg hadde stilt opp med Dirty Dan (superknaster) så hadde det ikke regna og løypa hadde tørka ganske bra opp. Det er fortsatt noen sleipe partier der dekkene kan pakke seg med gjørme så man mister kontrollen, og konklusjonen min blir da som følger. Dersom det blir tørt i morgen kommer jeg til å sykle på Rocket Ron 2.1 både foran og bak, men hvis det er smørje blir det Dirty Dan 2.0. Dekkene satt superbra på gjennomkjøringa i dag, men det er noe overkill på tørt.

Sykkelen er nå smurt opp, justert og vaska. Klærne ligger klare og kroppen kjennes bra etter siste sjekk i dag. Merker overskuddet kommer nå som jeg har gått ned på mengden siste uka. Jeg er klar! Her får man ingenting gratis og luftmotstand er et ukjent begrep blant de sveitsiske terrengfolka. Kommer man langt bak i starten blir man liggende i kø og får ikke kjørt på der man har styrken sin. Dette taper man mye tid på. Taktikken blir derfor å kjøre jevnt hardt fra start og fighte om plassene. Spisse albuer. Deretter finne flyten og kjøre jevnt. Rattrusten er fortsatt tilstede, men i morgen er det glemt. Det er jo derfor vi er her nede – for å bli klare for NC-start.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.