NorthWave sykkelsko

I forrige sesong lanserte NorthWave et nytt strammesystem til toppmodellene sine. I tillegg til dette endret de også på passformen slik at den skulle omslutte foten som “hånd i hanske”. Tidligere var det mye stoff, men nå har de gått over til mer skinn – noe som gjør at skoen blir mer robust og holder seg meget bra ved røff behandling gjennom hele sesongen uten å omvandles til en tøffel.

Denne sesongen fortsetter NW suksessen med Extreme Tec-skoene og lanserer også en ny farge (helt sort)  itillegg til de to som eksisterer allerede (se bildet). Jeg kommer til å bruke de sorte i terrengutgaven, og de har også tilsvarende sko i landevei. Her kommer jeg til å bruke de hvite.

Alle føtter er forskjellige, og derfor kan man jo ikke garantere at skoene passer til alle. Dette må man nesten bare prøve selv. NW-skoene er litt bredere, så de som sliter med at skoene klemmer på siden av foten anbefales å prøve disse! I tillegg har NW tre ulike såler (A/B/C) avhengig av fotbue for å bygge optimal støtte under foten og gi best mulig kontakt med skoen. Jeg bruker innleggssåle A og merker stor forskjell i forhold til originalsålen.

NorthWave Extreme Tech

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.