Ny hjulsponsor for sesongen – Unaas Cycling

Da er det klart. Team Valdres Merida går inn i et sponsorsamarbeid med det norske hjulbyggerfirmaet Unaas Cycling foran sesongen 2012. Dette betyr at landeveisgutta kommer til å ha en bra fordel på asfalten og nå er det ingen ting å skylde på annet enn seg selv om det ikke går fort 🙂 Jeg går nå og venter på mitt nye 29er ritthjulsett som blir et pariserhjulsett på ca 1100 gram med Tune-nav, og Unaas karbonfelg. Mindre roterende vekt gir bedre akselerasjon og bremseegenskaper, og dette blir viktigere jo større hjulene er. Jeg får dessverre ikke hjulene tidsnok til Andalucía Bike Race, men de bør stå på sykkelen til jeg skal til Frankrike og kjøre rundbaneritt i starten av april. Gleder meg!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.