Nytt år, nye muligheter!

fireworksGjennom de siste årene har jeg utviklet en del hjemmesider for diverse utøvere og firmaer, men min egen blogg har blitt prioritert ganske lavt på lista. Men nå er skolehverdagen over og i jula har jeg hatt tid til å finpusse litt på min egen for en gangs skyld.

Det nye designet symboliserer også en “ny start” for min tid som utøver, da jeg i høst satte meg ned sammen med treneren og vi ble enige om at noe må endres. Da ble det bloggen 🙂 Jeg har også gjort en rekke endringer i forhold til hvordan jeg forholder meg til idretten og trening, og sammen med mentaltrener har jeg gjort et bra stykke arbeid i høst.

Vintertreningen frem mot Andalucía Bike Race er for lengst i gang og til forskjell fra tidligere sesonger har jeg nå planlagt med bra form inn mot dette rittet. Som Kaggestad predikerer har jeg fokusert på alternativ idrett i grunntreningen (så godt det lar seg gjøre) – med langrenn, løp og svømming, samt kvalitetsøkter i styrkerommet og på rulla.

Når nyttårsrakettene skytes opp går startskuddet for 2014 for fullt og jeg endrer fokus fra styrkevekst til vedlikehold og begynner å bygge aerob kapasitet med flere økter på rulla. Det er også lagt inn en treningssamling på Gran Canaria i slutten av januar som en del av oppkjøringen, og her kommer jeg til forskjell fra tidligere (og for første gang) til å sykle terrengsykkel og ikke racer.

Jeg har vært svært sløv til å blogge i høst, men jeg skal love å komme med mer fremover. Både testing av diverse sprekt utstyr og reiseblogg fra varmere strøk. Inntil det blogges neste gang – godt nytt år til alle mine lesere!

One Comment:

  1. Martin Haugo

    Legg gjerne inn kommentarer folkens 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.