Sesongen er i gang

Å komme ned til varmen på Gran Canaria i midten av september var et sjokk for kroppen. Heldigvis hadde jeg ordnet meg med leilighet med aircondition før jeg dro herfra i våres, ellers hadde det vært håpløst å få sove. Dagtemperaturene var opp mot 43 grader og om natta holdt det seg i perioder over 30. Med andre ord et godt steg opp fra de 8 gradene jeg reiste fra i Norge.

IMG_5915

 

At jeg i sommer hadde latt syklene mine for det meste få stå i fred mens jeg jobbet med byggingen av bobilen gjorde også sitt til at formen var dårligere enn på lenge og vekta var lite motbakkevennlig. Det var bare å stikke fingeren i jorda, brette opp armene og finne frem de gode vanene med jevnlig trening, nok søvn og sunt kosthold igjen. Det som kanskje er den største forskjellen fra tidligere er at jeg føler meg mer harmonisk og rolig. Redusert stress gir økt trivsel.

IMG_6343
De siste ukene i september brukte jeg til egentrening for å komme litt i gang igjen og bli vant til å jobbe i varmen. Kroppen trenger en kickstart for å venne seg til det. I denne fasen fikk jeg også bedre kjenne på hvordan de fleste kundene våre opplever varmen når de kommer ned fra nordeuropeisk vinter. Sesongen med guidede turer startet rolig den 1. oktober. Jeg holder meg på landeveien denne vinteren, med utflukter i terrenget på fritiden når sjansene byr seg og jeg har krefter til overs.

IMG_5926

Denne sesongen er første gang vi i Free Motion starter vinterprogrammet med alle fire nivåer på landeveien og ingen krav til minste antall deltagere på turene. Slik har alle en garanti om at det er en tur tilgjengelig for de og vi har guider tilgjengelige, samt tilpassede turer for alle nivåer. Jeg vil benytte anledningen til å reklamere for både Cappuccino-gruppene våre og også Sport XL. Er man her som par hvor den ene av dere er sprek som fy mens den andre hører til nybegynner-segmentet innen sykling er dette en ypperlig anledning for at dere begge kan ha glede av en aktiv ferie.

IMG_5956

Jeg er utrolig godt å komme i gang igjen med jevnlig sykling og kjenne at kroppen begynner å fungere bra igjen. Det er en fantastisk følelse å kjenne seg sterk, frisk og rask med overskudd til å nyte naturen. Men opplevelsene hadde ikke vært det samme uten kundene være. Opplevelser er til for å deles og det er det som gjør konseptet med guidede turer til et så bra produkt. Det er gøy å dele mestrings- og naturopplevelser med alle de spreke gjestene våre og et privilegium å bli kjent med så mange flotte folk 🙂

Vi sees på Gran Canaria!!

IMG_6336

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.