Snart årets første samling

Etter en bra juleferie hjemme på Gol startet hverdagen forrige mandag. Nå har jeg sittet på skolebenken i 3,5 år og det var utrolig deilig å begynne å bruke den kunnskapen jeg har tilegnet meg. Min nye jobb er som idrettsoffiser for Garden og dette er en svært inspirerende jobb som jeg har gledet meg til å begynne i en god stund.

1601377_10153717504765271_807826817_n

Jeg har fått meg eget kontor med utsikt over Holmenkollen og leiren ligger i umiddelbar tilknytning til Nordmarka – en svært gunstig beliggenhet for meg som er glad i naturen som treningsarena. Har også kommet meg på plass i min leilighet på Kolsås og fått en varm velkomst inn i min nye sykkelklubb – BOC. Dette er et år jeg har troa på 🙂

Martin-profil-BOC-2014-kortere

Førstkommende helg er årets første samling med Merida Grassroot. Vi hadde en samling på Røa i høst, men der hadde jeg dessverre ikke anledning til å delta. Men nå er det treningssamling på Skeikampen med langrenn, fatbike, aking og treningslære som står på programmet og jeg stiller opp. Dette blir mitt første møte med de nye Grassroot-syklistene og jeg gleder meg til å treffe dere alle sammen.

vinter_ute_9622

Vinteren er en fin tid å trene alternativt. Det vil si få på seg skiene og få litt alternativ belastning til syklingen. Denne vinteren har slik sett vært litt spesiell, siden det tok lang tid før skiføret endelig dukket opp. Mine første skiturer var på Gol i juleferien og deretter har det blitt sparsomt. Har vært på snøjakt på Sjusjøen og Rena de forrige helgene, men nå er det faktisk mulig å gå i Sørkedalen. Det skal likevel bli helt suverent med trikkeskinner på Skeikampen i helga. Nyt Norge og verdsett at vi har sesonger som gir oss naturlig variasjon i treningen og naturopplevelsene. Vi sees på fjellet 🙂

prev19

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.