Therm-ic Varmesåler

I dag er det 2. desember, og jeg kan melde om ca 16 blå på Lillehammer. For en perfekt timing å trekke frem et glimrende produkt som gjør det litt enklere for oss vintersyklister å overleve den norske vinterkulda. Therm-ic varmesåler fås kjøpt blant annet på Sport1 Lillehammer og har en 3-trinns regulering på intensitet.

På full guffe varer batteripakkene ut hele sykkelturen og du holder deg greit varm på beina selv om det nærmer seg -20! Er det mildt ute har jeg måtte gå ned på effekten for å ikke brenne meg på tærne, så dette er et produkt som gjør sykkelturen mye mer behagelig. Det er tær og fingre som er mest utsatt i kulda, så med Therm-ic varmesåler, vintersko og gode hummerhansker fra NorthWave kan vinteren bare komme.

One Comment:

  1. Varmesåler er helt geniale! Har prøvd det nå i vinter, og kommer ikke til å gå tilbake. Ser innlegget ditt er noen år gammel, så kanskje derfor, men virker som teknologien har kommet litt lenger. Mine har for eksempel ikke ledninger som stikker opp av dem, og kan styres fra mobilen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.