Tusen takk for samarbeidet!

Sport1 logo

Som aktiv utøver i en idrett som stiller store krav til at utstyret er i orden er det gull verdt med et nært samarbeid med faglig ekspertise. Fra 2010 til 2013 studerte jeg på Lillehammer og syklet for Lillehammer CK, og det var viktig for meg å ha kontakt med en lokal butikk som kunne hjelpe meg å skaffe deler og i tillegg kvalitetssikre at utstyret var i topp stand.

Ander-pa-verksted

Sport1 Lillehammer var det naturlige valget. Dette er en sportsbutikk full av ekspertise, topp utstyr og entusiaster innen både sommer- og vinteraktivitet. Blant de som jobber der er Morten Eide Pedersen (langløp, ski), Lars Ragnar Manengen (terrengsykkel, randoné), Anders Mathiesen (sykkelentusiast) og mange andre. Jeg har alltid kunne komme dit for en god utstyrsprat og blitt møtt med gode kvalifiserte råd og tips. Dette er Sportsbutikken på Lillehammer med stor S, så til alle aktive i området – det finnes liten tvil.

Jeg kommer garantert innom på besøk når jeg er på Lillehammer og vil varmt anbefale butikken til alle. De har både topp utstyr, kompetanse og konkurransedyktige priser. Tusen takk for samarbeidet!

Ivar-sjekker-strukturen-etter-sliping

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.